Weekend mărțișor la Polus Center și Iulius Mall

Divertisment Eveniment

Weekendul se  anunță a fi unul încărcat de evenimente atât la Polus Center cât și la Iulius Mall.

Sâmbătă și dumunică, începând cu ora 10:00, pasionații de artă vor putea vizita cea de-a doua ediție a Târgului de Artă,  Antichități si Artizanat de la Polus Center. Târgul va reuni 10 artiști și companii de profil din România și din străinătate,  ce vor expune oglinzi de cristal veneţiene, tablouri în ulei aduse din Olanda, precum și vase de ceramică unicat.  Târgul de Artă, Artizanat și Antichităţi se va desfăşura timp de două zile, în zona Biroului de Informaţii din Polus Center.

Clujenii care doresc să ofere un mărțișor mai deosebit, vor putea achiziționa mărțișoare personalizate cu poza lor. Atelierul de mărțișoare se va desfășura în perioada 26-27 Februarie între orele 15:00-19:00 în zona Food Court. La Atelierul de mărțișoare cei mici au ocazia de a confecționa mărțișorul perfect pentru mămici sau bunici pe care să îl ofere de 1 Martie.

Tot pe data de 26 februarie are loc la Iulius Mall Festivalul Mărțișorului, în cadrul căruia echipele reprezentante ale tuturor şcolilor şi grădiniţelor clujene participante, se vor întrece pentru titlurile de “mărţişorul cel mai mare”, “cel mai mic”, “cel mai lung”, “cel mai scurt”, “cel mai colorat”, “cel mai original premiul cel mare fiind două excursii în Statele Unite.

Festivalul Mărțișorului se află la cea de-a treia ediție și este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar  Cluj şi primăria oraşului Rockford, Illinois, înfrăţit cu Cluj-Napoca.

_____________

Diana Mărginean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts