Viitorii lobbyişti instruiți la Cluj

Din oraş Eveniment

Evenimentul de lansare a programului de formare profesională în lobby, advocacy şi dialog social din cadrul proiectului „Partener Activ şi Implicat”, organizat de Academia de Advocacy, se va desfăşura la Hotelul City Plaza, joi, 24 februarie 2011, de la ora 11:00.

Proiectul își propune să pregătească în tehnici de lobby şi advocacy 800 de reprezentanţi ai societăţii civile – oameni de afaceri, sindicalişti, jurnalişti, reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale.

Aceștia vor ajunge să stăpânească tehnici şi mecanisme profesionale de intervenţie în dialogul social, vor ajunge să cunoască modalităţile legale de acces şi participare în procesul public decizional și vor putea susţine argumentat poziţia celor pe care îi reprezintă în negocierile cu reprezentanţii decidenţilor politici.

Academia de Advocacy îi va avea ca invitați la eveniment pe membri ai sindicatelor, patronatelor, organizaţiilor neguvernamentale, ai camerelor de comerţ şi IMM-urilor, care pot deveni participanţi în cadrul programului de formare şi dintre care cei mai pregătiţi din ţară vor constitui primul corp de profesionişti în lobby şi advocacy din România.

Toți cei interesați să participe la aceste intruiri se pot înscrie, până la data de 21 februarie 2011, pe adresa office@advocacy.ro.

__________

Anca Baciu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts