Victorie lejeră în primul meci din play-off pentru U-BT Cluj-Napoca

Sport

Campioana României la baschet masculin, U-BT Cluj-Napoca, a debutat cu victorie în play-offul Ligii Naționale la Baschet Masculin. Clujenii au învins echipa Phoenix Galați, miercuri seara, cu 98-69 (30-21, 28-21, 21-14, 19-13).

Partida din Sala Polivalentă a orașului Cluj-Napoca a avut un început echilibrat, ardelenii reușind să se desprindă pe tabelă abia după câteva minute. De aici, diferența de scor a tot crescut, la pauză intrându-se cu 58-42 pentru gazde.

În partea a doua a meciului s-a stabilizat o diferență de minim 20 de puncte între cele două echipe, Mihai Silvășan putând rula întregul lot avut la dispoziție.

Principalii marcatori ai clujenilor au fost Drungilas (13 puncte, 9 recuperări), Rašić și Lapornik, cu câte 12 puncte, respectiv Šakić, Calnicenco și Kromah, toți cu 10 puncte. Singurul clujean care nu a înscris vreun punct a fost Andrei Mureșan.

De partea cealaltă, Artino (21 puncte, 7 recuperări), Pavlovic (16 puncte) și Hadzifezovic (12 puncte), au fost cei mai importanți oameni ai gălățenilor.

Următorul meci al acestei serii va avea loc vineri, tot în Sala Polivalentă din Cluj Napoca, începând cu ora 18. Se califică echipa care ajunge prima la trei victorii.

În turul următor, învingătoarea seriei dintre U-BT Cluj-Napoca și Phoenix Galați va juca împotriva uneia dintre Steaua CSM EximBank București și BC SCM Timișoara.

– Krisztian Bucsi / Sursa fotografiei: u-bt.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts