Victorie la limită pentru „U” Mobitelco

Sport

Mobitelco“U” Mobitelco a învins aseară  formația CS Otopeni, într-un meci disputat pe terenul ilfovenilor, cu un total de 78-76. După înfrângerea cu prima clasată, Gaz Metan Mediaș, ”studenții” lui Țenter s-au mobilizat și au reușit o victorie la limită înainte de meciul cu CSU Ploiești.

Clujenii au intrat în forță pe teren astfel încât la pauza mare, elevii lui Marcel Ţenter aveau deja nouă puncte avans, care au fost recuperate pe parcursul celei de a 2 a reprize de  fostul “student”, LeVar Seals.

”A fost un meci foarte greu pentru noi pentru că veneam  după o înfrângere cu Mediaș și mă așteptam să avem o viață grea cu Otopeni, dar am reușit să avem un moment de distanță însă nu l-am valorificat și l-am pierdut cu prea mare ușurință.Ma bucur că am dat dovadă de maturitate până la finalul meciului și am reușit să controlăm situațiile de joc atât în apărare cât și în atac”, a declarat pentru UBB Radio, antrenorul echipei ”U” Mobitelco, Marcel Țenter.

Principalii marcatori care au înscris pentru echipa clujeană au fost: Krstanovic 35 reușite, Lawrence 22, Silvășan 10, Cuic 6 și Medvedj iar pentru oaspeți Seals cu 29 puncte, Căpușan 20, Andrei 8, Mandache 6 și Mijajlovic 5 puncte. În următoarea etapă de miercuri, din campionatul intern, ”U” Mobitelco va întâlni pe teren propriu echipa CSU Ploiești într-un meci ce se va disputa de la ora 18:00.

Alina Solovăstru

Foto: Thomas Câmpean(arhivă)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts