Victorie importantă pentru “U”

Sport UBB Radio

Universitatea Cluj a învins, aseară, echipa similară a celor de la Dinamo București, cu scorul de 2-1, într-o partidă ce a fost programată în etapa a 23-a a Ligii I.

Claudiu Niculescu a marcat primul gol printr-o lovitură de cap, în urma unei centrări a lui Delgado. Dănciulescu a egalat printr-un şut de la linia careului mic, iar Nasser Menassel a adus victoria gazdelor, printr-un şut din 2 metri.

Pe tot parcursul partidei cele două galerii şi-au arătat ataşamentul şi respectul reciproc. Acestea l-au aplaudat şi aclamat pe atacantul Claudiu Niculescu care a marcat din nou împotriva fostei sale echipe, Dinamo.

,,Încerc să îmi fac doar datoria, să marchez în fiecare meci. S-a nimerit în seara aceasta să fie chiar împotriva fostei mele echipe. Îmi pare rău pentru ei pentru că s-au încurcat chiar împotriva noastră, dar mă bucur foarte mult pentru echipa mea pentru că aveam nevoie mare de puncte şi aceste 3 puncte ne dau o linişte pentru viitor, pentru moralul nostru.”,  a precizat atacantul Claudiu Niculescu.

Univeristatea Cluj va întâlni în următoarea etapă Gloria Bistriţa. Meciul se va juca marţi, 5 aprilie, de la ora 18.00.

_________

Mihai Medan

foto: gsp.ro

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts