Victor Ponta conduce Guvernul de la Palatul Victoria

Politic

Premierul Victor Ponta a anuțat, aseară, că Guvernul va fi condus de la Palatul Victoria , nu de la Palatul Cotroceni sau din altă parte, conform Agerpres.

”Guvernul României pe care îl voi propune şi pentru care voi cere votul de învestitură va fi condus doar de la Palatul Victoria, nu de la Palatul Cotroceni, nu de la sediul din Kiseleff nr. 10 al PSD, nu de la sediul din Aviatorilor. Guvernul pe care eu îl propun va conduce România de la Palatul Victoria, din sediul guvernului, şi solicitările, deciziile politice, sigur, au importanţă, dar decizia aparţine Guvernului, atât timp cât are încrederea Parlamentului şi a forţelor politice care au susţinut-o.” , a subliniat preşedintele PSD, copreşedinte al USL.

În opinia acestuia, nu Guvernul trebuie să conducă Parlamentul, ci invers.

”Eu voi vorbi tot timpul de Guvernul României şi sper şi îmi doresc să fie un guvern pentru România, nu Guvernul Ponta sau Guvernul USL. Nu există decât Guvernul României şi ne vom face datoria ca guvern al României”, a subliniat premierul Victor Ponta.

Noul guvern are sarcini foarte clare și precise care vizează, schimbarea radicală a modului de guvernare. Premierul desemnat, Victor Ponta,  doreşte o viziune economică şi fiscală care să asigure stabilitate  și un cadru clar pentru creşterea economică şi crearea de locuri de muncă, precum şi protejarea resurselor naturale şi ale altor active ale statului, pe baza unei strategii pe termen mediu şi lung construită în interes public şi în interes naţional.

Victor Ponta a mai adăugat faptul ca noul Cabinet își propune alegeri democratice și corecte ” obligaţia numărul 1 a guvernului, în cadrul alegerilor locale şi generale, va fi de a combate frauda şi mai ales corupţia electorală, indiferent de partidul şi de candidatul care va utiliza asemenea mijloace ilegale”.

______________

Mădălina Gorschi

Foto: inpolitics.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts