Vezi ce expoziții poți vizita la Muzeul de artă Cluj-Napoca

Cultură Din oraş

Vernisajul expoziţiei-eveniment „Centru artistic de la Baia Mare: tradiţia, avangarda şi „noul clasicism”. Lucrări din patrimoniul Muzeului de Artă Cluj-Napoca.” va fi deschis publicului în perioada 10 martie – 10 aprilie 2011.

Expoziţia de tapiserie şi sculptură “Ce mai face Penelopa?”, proiectul care porneşte de la conceptul de a pune în valoare forţa ascunsă sub o aparentă fragilitate şi spargerea tiparului percepţiei comune despre ceea ce numim feminitate se poate vizita în perioada 3 martie – 3 aprilie 2011.

Expoziţia de pictură „În miezul lucrurilor” cu lucrări selectate din creaţia unor tineri artişti timişoreni este deschisă din 23 februarie si se va incheia în 20 martie 2011.

O altă expoziție de pictură, „Ceata-Fog-Brouillard” este provocarea adresată artiştilor de la Universitatea de Artă si Design din Cluj şi ai Asociaţiei Art in Situ din Franţa de a medita asupra unor valenţe complexe între evidenţe şi ambiguităţile unor sensuri multiple, actuale, ale acestui fenomen de la efectul poetic, vizual plastic, trecând prin timp şi memorie, până la fenomenul complex al poluării sau al manipulării politico-ideologice. Expoziția este deschisă până în data de 6 martie 2011.

_____________

Andreea Stăicuț

Foto: macluj.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts