Vasile Mardare: „Muzica folk este lăsată mai la fundul sacului” [audio]

Divertisment

Vasile Mardare a lansat de 1 martie un album ambițios intitulat “Lasă-mă să te iubesc”, în cadrul programului „Mărțișor 3D(omni și un poet)”  realizat în propriul studio cu foarte puțini bani, orchestrându-și singur piesele, după ce a fost refuzat de mai multe case de producție pentru care comerțul primează. Începând 10 martie, folkistul va susține un turneu de promovare în toată țara.

Albumul conține piese mai vechi, reorchestrate, dar și noi. Vasile Mardare împreună cu Adrian Beznă, Sorin Poclitaru, Magda Pușkaș și alte nume grele ale folkului românesc au încântat publicul cu muzică pentru suflet.

„Muzica folk este lăsată mai la fundul sacului, dar astea sunt timpurile la noi – comerțul primează. Eu sper să se ajungă o dată și la fundul sacului și în materie de muzică pentru că, iată, suntem marginalizați într-un mod crunt, noi fără să avem nicio vină. Așa s-a născut acest album, am luat piese mai vechi pe care le-am reorchestrat, piese mai noi și toată această ambiție m-a făcut să îmi fac propriul meu studio” ne-a spus Vasile Mardare.

[audio:http://radio.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2012/03/vasile-mardare-@-folk.wav]

_____________

Anca Scutelnicu

Foto: folkcuvasilemardare.blogspot.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts