Universitatea Cluj – Daco-Getica București 1-1. “Studenții” rămân în continuare la 4 puncte de locul de baraj pentru promovarea în Liga 1.

Sport

Universitatea Cluj a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formația Daco-Getica București, fosta Juventus București, ce a evoluat anul trecut în Liga 1.

U Cluj a deschis repede  scorul în minutul 11 prin Hațiegan, însă s-a văzut egalată repede, iar în minutul 18 al partidei șutul lui Voicu a fost scăpat printre picioare de portarul celor de la U, Dur-Bozoancă, jucător ce este împrumutat de la Viitorul lui Hagi.

Până la finalul partidei, tabela nu s-a mai modificat, U a mai ratatcâteva  ocazii prin Coman și Goga în două rânduri în repriza a doua, însă fără efect, dar și oaspeții puteau să dea lovitura pe final, prin lovitura de cap din 6 metri al lui Acolatse, dar de data aceasta portarul ce lor de la U a fost la post.

Universitatea Cluj (4-2-3-1): Dur-Bozoancă – Coman (Takacs ‘80), Cordoș, Abrudan, Taub – Kofi, Florescu – Hațiegan, Gavra (Coman ’73), Goga – Ene (Dumitrescu ‘46)

Daco-Getica (4-4-2): Gavrilaș – Dima, Motroc, Georgescu, Călințaru, Stănescu, Cotiga (Acolatse ‘35), Bustea (Iordănescu ‘82), Carabela (Petriș ‘52), Nica, Voicu.

Următorul meci al celor de la U, va fi miercuri, 10 octombrie, de la ora 16, împotriva echipei Farul Constanța.

Realizat de Andrei-Ionuț Bocancea și Krizstian Bucsi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts