Un moldovean aduce pentru prima dată la Cluj centura europeană de kickbox

Sport

kickbox_1

Andrei Pisari este noul deținător al centurii Kombat League la categoria 65 kg, după ce sâmbătă seara, la Timișoara, și-a câștigat dreptul asupra acesteia.

Adversarul său, italianul Francesco Di Pardo, a fost făcut knockout printr-o lovitură de picior la cap, iar soarta centurii s-a decis în mai puțin de 30 de secunde.

„M-am pregătit 3 săptămâni pentru acest meci, dar nu știam foarte multe despre adversar. În primele secunde l-am simțit că îi era frică pentru că, după fiecare lovitură, închidea. Am vrut să lovesc cu pumnul, dar am simțit momentul și l-am lovit cu piciorul la cap”, a fost declarația noului campion european de kickbox la categoria 65 kg.

kickbox_2

Sportivul legitimat la Centrul de Arte Marțiale Tengu din Cluj-Napoca, este originar din Republica Moldova și are la activ 8 knockout-uri din 21 de victorii, rezultate din 22 de meciuri. Este caracterizat ca fiind un luptător în plină dezvoltare care le pune probleme foarte mari adversarilor mult mai experimentați. Conform Centrului de Arte Martiale Tengu, stilul său de luptă este unul versatil și întotdeauna surprinzător, iar prin schimbările de ritm și loviturile care vin din unghiuri neașteptate, își pune oponenții în dificultate, dar generează aprecierea spectatorilor.

kickbox_3

De la marginea ringului, Andrei Pisari a fost susținut și de manechinul Darius Pătrău care a declarat: „Am venit până la Timișoara ca să îl susțin și să îl văd câștigând centura. Mă bucur că a reușit. Îl cunosc și știu că a muncit mult până aici”. Modelul a fost văzut de mai multe ori făcând deplasările la meciurile pe care le-a mai susținut Andrei Pisari, iar la acest meci a făcut parte din staff.

Cosmin Criste / Sursa foto: https://www.facebook.com/

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts