Ultima strigare pentru artiştii clujeni la TIFF

Eveniment UBB Radio

Competiţia dedicată artiştilor clujeni, profesionişti şi amatori, se prelungeşte până pe data de 15 mai, iar filmele înscrise vor fi proiectate în timpul Festivalului Internaţional de Film Transilvania la Fabrica de Pensule.

Cineaştii amatori şi profesionişti din Cluj pot trimite filme pe orice temă, cu lungimea maximă de 30 de minute într-unul din formatele: DVD, Beta, Digibeta, MiniDV sau DVCAM. Producţiile trebuie să fie realizate în perioada 7 iunie 2009 – 1 mai 2010 şi să fie subtitrate sau dublate în limba română. Filmele, împreună cu formularul de înscriere completat, trebuie trimise la adresa Fabricii de Pensule: Str. Henri Barbusse, nr. 59-61, Cluj-Napoca. Fiecare colet trebuie să aibă menţiunea: „Competiţia TIFF pentru artişti clujeni”. Competiţia este adresată celor care locuiesc, lucrează sau studiază în prezent în orice localitate din judeţul Cluj.

Potrivit organizatorilor cea mai bună creaţie va fi recompensată cu suma de 1500 de euro, iar pe lângă Marele Premiu va fi acordată şi o Menţiune Specială „filmului care reflectă într-un mod creativ interesul pentru tematica spațiului public”.

________

Alina Mihuţ

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts