UBBots 2010: Ziua Roboţilor Inteligenţi

UBB

Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” organizează a 3-a ediţie a Zilei Roboţilor Inteligenţi. UBBots 2010 va avea loc duminică, în Clădirea Campus ISE, cu începere de la ora 12:00.

Studenții anFacultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” organizează a 3-a ediţie a Zilei Roboţilor Inteligenţiului III ai secției Informatică de la Facultatea de Matematică și Informatică își vor prezenta proiectele. În cadrul evenimentului vor fi prezentați roboți precum: Robot Zugrav, Robot Grădinar, Robot Curățenie, Robot Constructor, Robot Supraveghere & coordonare prin touch screen etc.

Această competiție este un mod de examinare. „Avem o materie de roboți inteligenți la Facultatea de Matematică și Informatică și fiecare echipă a trebuit să realizeze un proiect și pe baza acestui proiect eu le dau note la sfârșit”, a declarat Mihai Oltean, unul dintre coordonatorii competiției.

În ediția a 2-a din anul precedent, cei mai iubiți de public au fost robotul care strânge zăpada, robotul care aduce berea la fotoliu și cel care se descurcă în trafic. La finalul concursului studenții au fost premiați cu telefoane mobile, componente IT și bani.

Denisa Popa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts