UBB lansează programul UBB4Society&Economy, destinat devoltării relațiilor dintre actorii economici și sociali activi și Universitate

Educaţie Studenti

Din prima jumătate a anului 2018, Universitatea Babeș-Bolyai a inițiat Programul UBB4Society&Economy, implementat prin Oficiul de Management și Transfer Tehnologic și Cognitiv (OMTTC), sub egida Institutului STAR-UBB.

UBBInvent este unul dintre cele mai importante proiecte ale acestui program. Este un eveniment de networking / colaborare cu caracter periodic, prin care UBB se conectează și își dezvoltă relațiile cu actorii economici și sociali activi.

Primul eveniment de networking din cadrul Programului UBB4Society&Economy va avea loc în data de 26 aprilie 2018, începând cu ora 16.00, în Sala Club a Casei Universitarilor a UBB (Str. Em. de Martone nr. 1, Cluj-Napoca).

Prin aceste evenimente reprezentanții UBB urmăresc simultan prezentarea portofoliului relevant de invenții și servicii inovative al UBB de potențial interes pentru parteneri, precum și identificarea nevoilor și problemelor cu care se confruntă mediul economic și prezentarea soluțiilor inovative pe care UBB le poate oferi pentru rezolvarea acestora.

– Bilț Teodora-Maria / Sursa fotografiei: mobe.com  

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts