“U” pierde derby-ul cu HC Odorhei

Sport UBB Radio

Handbaliştii Universităţii Cluj au pierdut meciul disputat împotriva celor de la H.C. Odorhei, cu scorul de 27-32, într-o partidă programată în etapa a VIII-a a Ligii Naţionale de Handbal.


Începutul de partidă a fost favorabil gazdelor, care s-au desprins la două goluri în doar căteva minute. Totuşi, echipa din Odorheiu Secuiesc a revenit şi pe fondul greşelilor clujenilor, care nu l-au putut învinge pe portarul oaspeţilor, Bârză. Mai mult decât atât, în minutul 24, formaţia vizitatoare a trecut la conducerea partidei şi s-a menţinut în avantaj până la pauză, scor 11-14.

Perioada de odihnă nu i-a revitalizat pe “studenţi”, care s-au dovedit neputincioşi în a întoarce rezultatul până la finalul  celei de-a doua reprize. Profitând de căderea gazdelor, echipa antrenata de Vlad Caba şi-a majorat diferenţa şi nu a arătat o secundă că ar putea scăpa din mână victoria. “U” Transilvania a pierdut, astfel, meciul de pe teren propriu în faţa rivalilor de la H.C. Odorhei şi a căzut pe locul şase în clasament.

Etapa următoare echipa clujeană va întâlni în deplasare echipa HCM Ştiinţa Baia Mare.

______

Mihaela Cora

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts