Tudor Gheorghe readuce în Cluj ”Al cincilea anotimp – Femeia”

Din oraş Eveniment

Pentru a doua oară în primăvara acestui an, Tudor Gheorghe aduce ”Al cincilea anotimp – Femeia” pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Pentru cei care încă nu s-au bucurat de același tribut muzical adus femeii în martie, aceștia au șansa să o facă mâine, de la ora 19:00.

Concertul de mâine seară le va readuce pe scenă pe ”Dona Clara” și pe ”Ludmila”, despre care Tudor Gheroghe va cânta acompaniat de orchestra Operei Naționale din Cluj. Și pentru că este primăvară, în repertoriul artistului vor înnebuni iar ”Salcâmii”. Printre piesele care vor fi interpretate mâine se regăsesc și ”Mărie, Mărie”, ”Pedeapsa Macului” și ”Umbra Plopilor”.

Dacă revenirea celui ”de-al cincilea anotimp” va umple sala de spectacol la doar două luni de la premiera pe aceeași scenă, înseamnă că admirația clujenilor pentru maestru este reală.

Puținele bilete rămase în vânzare se găsesc la Agenția Teatrală (11-17) și la Casa de Cultură a Studenților (10-19). Prețul acestora variază între 60 și 70 de lei.

__________

Oana Moisil

Foto: Daniel Giurcă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts