Reportaj: despre dragoste şi tehnologie

Social UE

Uneori viteza lumii în care trăim, trecerea prea rapidă a timpului şi multitudinea problemelor cotidiene ne fac să uităm de noi, de sentimente. În mod paradoxal, tehnologia este cea care vine cu soluţii pentru uşurarea problemei relaţiilor la distanţă şi, de ce nu, ajută la găsirea unor prieteni de discuţii virtuali.

Din nefericre, acest obicei nu este lipsit de dezavantaje. Despre relaţii la distanţă întreţinute prin mijloace tehnologice, precum şi despre avantajele şi riscurile acestora ne vorbesc atât specialişti cât şi oameni ce trăiesc o astfel de poveste.

[audio:http://radio.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2011/05/REPORTAJ-Micro-Europa-LOVE.mp3|titles=REPORTAJ – Micro Europa – LOVE]

_______________

Andrada Lăutaru, Cosmin Silaghi

Comments :2

  • Ankuz

    Este bun dar eu as fi adaugat: o relatie la distanta care nu a mers, chiar daca era tehnologia, alte tipuri de dragoste- cum e pentru cei plecati sa vorbeasca de exemplu cu familia pe skype. Nu in ultimul rand puteai preciza ca in tari precum Franta exista posibilitatea interviurilor de angajare pe internet- tot pe Skype.
    In rest e ok, mi-a placut.

  • nekta

    chiar făinuț! pe reportajul ăsta mi-ai băut cafeaua azi:)
    spor la mai multe:p

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts