Trenduri jurnalistice elveţiene aduse la Cluj

Educaţie UBB Radio

Trenduri jurnalistice elveţiene aduse la ClujTrainingul “Journalism beyond borders” organizat de Grupul de Iniţiativă Basarabeană (GIB) începe astăzi, la Casa de Cultură a Studenţilor.

De la ora 16, jurnalistul elveţian Sven Gallinelli, redactor şef la un ziar local din Elveţia va susţine cursuri pe teme ca redactarea, editarea, dar şi tendinţele culturale vest europene în media. Persoanele interesate care s-au înscris , dar nu au avut posibilitatea de a-şi confirma prezenţa pot face acest lucru la Casa de Cultură a Studenţilor cu 30 de minute înainte de training.
Cursurile se desfăşoară pe parcursul a trei zile. Programul pentru ziua de astăzi include o discuţie care vizează “Tinerii, jurnalismul şi cultura elveţiană. Valorile vest şi est europene. Elveţia – una dintre cele mai puternice economii ale lumii. Care este Secretul Elveţiei?”, iar după o scurtă pauză de cafea, de la ora 18 discuţia se va îndrepta în direcţia marilor companii punctând probleme precum “Cum supravieţuiesc companiile media? Care sunt noile provocările cu care se confruntă aceste companii şi cum influenţează acest fapt rolul jurnaliştilor?”
Prima zi se va încheia cu o petrecere în Clubul Kharma, de la ora 22:00.

Andrada Lăutaru

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts