Trei noi achiziţii pentru Universitatea Cluj

Sport UBB Radio

                Trei noi achiziţii pentru U Cluj Portarul Florin Matache, mijlocaşul Noe Acosta şi atacantul Miroslav Lecic, au fost prezentati oficial astăzi de Universitatea Cluj. Cei trei jucători au semnat contract cu “U” Cluj pe doi ani şi jumătate.

„Eu sper că cele trei transferuri pe care le-am reuşit până acum să fie de bun augur. Sper că Florin, pe care l-am mai antrenat, să aducă un plus, în primul rând de valoare, apoi de experinţă competiţională. Asta nu înseamnă că îl marginalizăm pe Huţan, sunt doi portari, amândoi sunt valoroşi, iar cel mai bun va juca. Însă nu ne dorim să facem transferuri, de dragul transferurilor.”, a declarat Viorel Hizo, antrenorul “U” Cluj

Conform spuselor antrenorului, Universităţii Cluj mai trebuie să-şi completeze lotul cu încă doi jucători, pe două posturi cheie, pană la plecarea în Antalya, unde vor juca cinci sau şase meciuri.

Patronul “U” Cluj,  Florian Walter, a declarat că în aceste momente nu contează banii şi investiţia făcută, ci doar promovarea în Liga I.

Lavinia Ruje

Foto: www.universitateacluj.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts