Totul despre o „Nuntă la Palat”

Din oraş Eveniment

IMG_9281

Târgul „Nuntă la Palat”, ce se desfășoară în cadrul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, în acest weekend, este ocazia perfectă pentru a vă pune la punct ziua nunții până la cele mai mici detalii. Ținute de ceremonie, decoruri inedite, torturi, verighete personalizate, chiar și planificarea lunii de miere, toate aceste servicii alături de multe altele le regăsiți în cadrul târgului.

În vogă, în acest an, pentru viitoarele mirese, sunt rochiile cu broderie, cu aplicații manuale, dar și cele din materiale precum tulle-ul sau satinul. În ceea ce privește culorile, pe lângă albul clasic, predomină accentele pastelate: bej, roz pal, chiar și culoarea fildeșului. Nici domnii nu sunt lăsați deoparte. Experții propun anul acesta costume simple, în culori închise, iar papionul și batista de la sacou să fie nelipsite din ținuta viitorului mire.

IMG_9259

IMG_9267

Desertul a devenit un element important în cadrul unei nunți. De aceea, mirii optează nu doar pentru un simplu tort, ci și pentru binecunoscutul candy bar. Acesta presupune multiple aranjamente formate din mini prăjituri, bomboane, macarons și multe alte dulciuri, toate personalizate de către cofetării după gustul clienților.

IMG_92482

Cum muzica reprezintă un aspect esențial al oricărei petreceri, standurile specializate vă pun la dispoziție o gamă largă de propuneri, fie că vă doriți un DJ, o formație live sau un cvartet.

Totul face parte din organizarea nunții mult visate, iar ofertele sunt pentru toate buzunarele: de la petrecerile clasice până la cele glam sau boeme. În plus, dacă încheiați contracte în cadrul evenimentului, expozanții vă așteaptă cu diferite oferte sau reduceri. Pentru cei care nu au reușit încă să ajungă, porțile târgului vor fi deschise și mâine, 17 ianuarie 2016, între orele 10-17, iar prețul unui bilet este 15 RON.

Daniela Dinu / Sursa foto: Daniela Dinu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts