Tot mai mulți studenți interesați de experiența americană

Din oraş

Work and Travel oferă studenţilor posibilitatea de a fi mai mult decât un turist. Cei mai mulți dintre ei sunt mult mai interesați de experiență decât de câștig.

“Este un program deosebit, care le deschide mintea studenţilor, prin faptul că pot să observe îndeaproape cultura americanilor, vizitând locurile pe care alţii le văd doar la televizor, întâlnind oameni noi, care gândesc diferit faţă de noi”, a precizat coordonartorul programului Adira Work&Travel, Adrian Nemet.

De asemenea, și studenții sunt de părere că cel mai important aspect al acestei călătorii este experiența. “În primul rând pentru experienţă, nu cred că merge cineva să facă bani şi să trăiască numai din banii pe care îi face acolo.”

Prin intermediul acestor programe, studenții au posibilitatea de a cunoaște oameni noi, cultura și stilul de viață al acestora. “Doresc să plec pentru că vreau să am o altfel de vacanţă, vreau să acumulez experienţă. Ştiu că doar în perioada studenţiei, sau a masterului poţi să pleci obţinând viza aşa de uşor.”

____________

Sabina Nistor

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts