Top 10 seriale care merită văzute, confom IMDb

Cultură

Anul 2017 a fost unul plin de seriale care de care mai ofertante, de la Game of Thrones, la fiorii de pe șira spinării oferiţi de Stranger Things. Conform IMDb, cele mai bune zece seriale care merită văzute sunt:

  1. Game of Thrones – IMDb Rating 9.5

Nouă familii nobile se luptă pentru controlul asupra ținuturilor mitice din Westeros, în timp ce un vechi inamic se întoarce după ce a fost disparut de mii de ani.

  1. Blue Planet II (2017–2018) – IMDb Rating 9,4

Din 2001 când s-a lansat Planeta albastră, uluitoare descoperiri ne-au facilitat înțelegerea vieții marine. Noua serie, prezentată de Sir David Attenborough,  ne dezvăluie în 7 episoade, folosind cele mai noi tehnologii, cum reușesc ființele adâncurilor să supraviețuiască, de la mările polare, până la turcoazul atolilor.

  1. Sherlock (2010– ) – IMDb Rating 9,2

O actualizare modernă găsește celebrul detectiv și partenerul său  medic care rezolvă crima în Londra  secolului  21

  1. The Vietnam War (2017) – IMDb Rating 9,2

Povestea epică a unuia dintre  cele mai consecvente evenimente  din istorie, așa cum nu sa mai spus niciodată .Explorează urmările razboiului, prin mărturiile a aproape 80 de persoane.

  1. Fargo (2014– ) – IMDb Rating 9

Diverse cronici de înșelăciune, intrigi și crime în șir în jurul Minnesotei înghețate. Cu toate acestea, toate aceste povești conduc misterios într-un fel sau altul la Fargo, ND

  1. Stranger Things (2016– ) – IMDb Rating 8,9

Când un băiețel dispare, mama sa, șeful poliției și prietenii săi, trebuie să se confrunte cu forțe terifiante pentru al duce înapoi.

  1. Oglinda neagra (2011– ) – IMDb Rating 8,9

O serie de antologii care explorează o lume răsucite, de înaltă tehnologie, în care cele mai mari inovații și instincte cele mai întunecate ale omenirii se ciocnesc.

  1. Narcos (2015– ) – IMDb Rating 8,9

O analiză atentă asupra exploatărilor criminale ale stăpânului de droguri din Columbia, Pablo Escobar, precum și a numeroșilor regine de droguri care au afectat țara de-a lungul anilor

  1. House of Cards (2013– ) – IMDb Rating 8,9

Un politician fără scrupule nu se dă în lături de la nimic pentru a acapara puterea în Washington, D.C., în această dramă politică premiată cu Emmy și Globul de Aur.

  1. Vice – IMDb Rating8,9

Doc Sportello este un detectiv particular care este convins de fosta iubită să investigheze misterioasa dispariție a unui dezvoltator imobiliar foarte bogat. În timpul derulării anchetei, el descoperă o rețea de conspirații care se întrepătrund.

– Dan Andone

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts