TiMAF a ajuns la final

Din oraş Eveniment

Cea de-a doua ediţie a Transylvania International Music&Art Festival a luat sfârşit după 23 de zile pline de muzică, dans şi multe alte arte.

Peste 80 de evenimente la care au muncit aproximativ 150 de voluntari au fost aduse în faţa publicului clujean de Transylvania International Music&Art Festival, un festival care a încercat să îmbine cele 5 simţuri în 13 arte consacrate (muzică, dans, arte plastice, arhitectură, street arts, teatru, literatură, publicitate, arte decorative și design, gastronomie, arte marțiale, fotografie și film).

Pe scena de la TiMAF au urcat rând pe rând nume mari din lumea artistică mondială. Festivalul a debutat cu un show al celor de la Parov Stelar Band, care au reuşit să îi încânte cu ritmuri de soul, pop, jazz și swing pe spectatorii prezenţi la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Un alt eveniment pe care publicul l-a aşteptat a fost show-ul irlandezilor de la Lord of the Dance. Un număr de 60 de dansatori i-au făcut pe clujenii prezenţi în număr de peste 2300 să pătrundă într-o poveste pusă în scenă pe ritmuri irlandeze.

Dacă Gala de Arte Marțiale și Kickbox- Ultimate Fighting Tournament a fost şi ea un moment urmărit de peste 500 de persoane, clujenii au luat parte şi la alte evenimente legate de cele 13 arte.

Trupa FUNKorporation a fost desemnată în final în cadrul Galei TiMaf ce a avut loc la Opera Maghiară din Cluj-Napoca ca fiind marea câştigătoare a ediţiei din acest an. Peste 250 de oameni au avut șansa de a vota numărul artistic preferat, în marea finală participând şi Nuages Quartet, When Violin Meets Guitar, Trupa de Teatru Punct, Georgiana și Cristi, doi dansatori de Salsa, Roxana Toșu și Incognito.

____________

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts