„The Woman” – conferință cu și despre femeile din mediul de afaceri

Din oraş

12795549_1341701812522836_8270432582440917079_n

Conferința de Leadership Feminin „The Woman” a fost, joi, 10 martie, ocazia potrivită pentru 500 de femei antreprenoare de a se întâlni și a discuta idei de business.

Prima parte a zilei a fost dedicată workshop-urilor menite să le ajute pe doamnele prezente să găsească idei inovatoare de afaceri sau să aducă un suflu nou celor deținute deja.

Conferința, ce s-a dorit a fi o sursă de inspirație pentru femeile care vor să facă parte din mediul de afaceri, a fost deschisă de Amalia Sterescu, ambasador „The Woman” din anul 2014, care a ținut să sublinieze caracterul feminin, și nu feminist, al conferinței.

Pe scena amenajată la „Grand Hotel Italia”, au fost invitate apoi patru dintre cele mai importante femei de afaceri din România. Maria Metz, Senior Vice President EBS Romania an NTT Data Company, Daniela Budurea, Country Director Western Union Romania&Bulgaria, Cristina Săvuică, Country Manager Lugera și Oana Marinescu, Fondatoare&Managing Director OMA Vision au răspuns, pe rând, întrebărilor moderatoarei conferinței, Roxana Dobrescu. Participantele au putut afla de la acestea cum arată o zi din viața unei femei aflată într-o funcție de conducere, care este părerea lor referitoare la leadership-ul genetic sau învățat, dacă au avut un mentor în cariera lor sau cât de greu este să-ți asumi decizii de care depind un număr mare de oameni.

12805962_1341701905856160_1335330906037505243_n

Despre brand personal au vorbit invitatele celei de-a doua părți, Monica Bârlădeanu, actriță și antreprenoare, Paula Herlo, senior corespondent și producător „România, te iubesc!” și Ștefana Cazan, Sales&Marketing Manager România „Maxx Royal”, iar Maia Morgenstern a prezentat audienței modul în care ea a găsit puterea de a merge mai departe într-o prezentare intitulată „Renașterea din cenușă”.

„Mi-a plăcut foarte mult conferința, mi se pare că a acoperit o gamă largă de domenii fiind multe antreprenoare din zone diferite. Foarte multe insight-uri utile pentru femei și o doză de inspirație de care fiecare are nevoie din când în când pentru a merge mai departe cu proiectele pe care le are în derulare și chiar e îmbucurător că suntem atât de multe”, a declarat Cyndia Gulyas, PR manager freelancer.

Gala Premiilor „The Woman” a încheiat seara, printre femeile premiate numărându-se Maia Morgenstern, Paula Herlo și Andreea Raicu.

„The Woman” este o conferință dedicată femeilor care se desfășoară în fiecare an la Cluj-Napoca, începând din 2012, în perioada zilei de 8 martie.

Alexandra Enășoaie, sursă foto: facebook.com/TheWomanRo (Raluca Ciornea)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts