The Consulting Week – pentru studenții activi

Educaţie

The Consulting Week – pentru studenții activiAsociația studențească Theory and Practice Consult organizează în perioada 16-17 noiembrie 2009 evenimentul „The Consulting Week”.

Aflat la cea de-a doua ediție, acesta se adresează studenților interesați de modul în care se desfășoară un proiect de consultanță managerială. Workshop-urile organizate în colaborare cu profesioniștii de la Horvath & Partner și Roland Berger au ca scop contruirea unei punți de legătură între firmele de consultanță și mediul academic clujean.

„The Consulting Week” este o oportunitate reală pentru orice student care dorește să pună în practică acele cunoștințe acumulate pe băncile facultăților sau prin studiu individual. „Ar trebui să participe pentru că acum piața forței de muncă este într-un oarecare colaps și participarea la un astfel de eveniment oferă o perspectivă asupra unui domeniu destul de profitabil – consultanța managerială, consultanța economică – și îi pune în contact cu firmele foarte mari din domeniu. Are șansa să verifice toate cunoștințele pe care le-a acumulat până acum”, a explicat Morariu Titiana, reprezentant al asociației Theory and Practice Consult.

Studenții care doresc să ia parte la eveniment își pot trimite CV-urile la adresa de e-mail info@tpconsult.ro. Participarea este gratuită.

Alina Radulov

Foto: Gabriel Galgoczy

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts