Tenismena, Simona Halep a câștigat turneul de la Indian Wels

Sport

Simona Halep a urcat duminică seara pe prima treaptă în clasamentul punctelor câștigate în anul 2015, reușind asfel să le învingă și pe rivalele sale Maria Șarapova și Serena Wiliams. Meciul jucat reprezintă o victorie foarte importantă, câștigarea celui de-al 11- lea titul din cariera tenismenei.

Tânăra jucatoare a învins-o pe rivala sa, Jelena  Jankovici, impunându-se în trei seturi 2-6, 7-5, 6-4, în urma celor două ore și aproximativ 38 de minute jucate pe teren. În ciudata faptului că era foarte cald în California, tenismenele s-au straduit să joace cât mai bine.

Sunt foarte fericită pentru că am cîştigat turneul. Vreau să mulţumesc sponsorului, organizatorilor, fanilor pentru că veniţi peste tot pentru a mă susţine. Le mulţumesc şi celor care s-au uitat de acasă la meci. Este cel mai important turneu din cariera mea!” a precizat Simona Halep la finalul meciului.

Învingatoarea va primi 900.400 de dolari și 1.000 de puncte WTA. La ediția anterioară a turneului californian, Simona Halep a fost eliminată în semifinale.

Larisa Bîldea / Sursa fotografiei: stiripesurse.ro

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts