Târgul Mamprenoarelor are loc timp de două zile la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Din oraş

Comunitatea Mamprenoare și Handmade Transilvania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și BT Mic va organiza prima ediție a Târgului Mamprenoarelor, în perioada 5-6 mai. Evenimentul va avea loc la sediul central al Muzeului Etnografic al Transilvaniei, situat pe strada Memorandumului, nr. 21. Târgul face parte din cadrul unor serii de întâlniri, intitulate generic Zilele Mamprenoarelor, programate pe durata a patru  zile (3-6 mai), la Cluj-Napoca.

Mamele antreprenor din Cluj-Napoca, Alba Iulia, Iași, Timișoara, Ploiești și București au pregătit un program bogat și creativ cu surprize pentru cei mici și pentru cei mari. Acestea își vor face cunoscute poveștile care stau în spatele produselor, serviciilor și afacerilor lor. Pe parcursul celor două zile, între orele 10:00-20:00, vor avea loc o serie de ateliere creative pentru copii, demonstrații live, degustări de produse, prezentări de modă pentru copii și demonstrații de terapii. Pe tot parcursul târgului vor avea loc shooting-uri profesionale pentru copii, într-un cadru special amenajat.

Fondată în urmă cu  doi ani de către Alina Bota, mamă, antreprenor, economist cu o experiență de peste 18 ani în domeniul financiar-bancar, Comunitatea Mamprenoare este un Business Hub & Accelerator pentru mamele care își doresc dezvoltarea unei afaceri proprii care să le permită să devină independente financiar.  Mamele antreprenor au și o publicație, revista “Mamprenoare”, care v-a publica al doilea număr în luna iunie a anului curent. Un alt proiect important este http://mamprenoare.eu/. Platforma online oferă membrelor acestei comunități un profil profesional gratuit.

Comunitatea are acoperire internațională, cu comunități locale conduse de manageri locali în București, Iași, Cluj-Napoca, Ploiești, Timișoara, Alba Iulia și lista se află într-o creștere continua deoarece din comunitate fac parte tot mai multe romance din Elveția, Franța, Belgia sau Marea Britanie.

– Alexandra Arboreanu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts