Târgul de Crăciun și-a deschis porțile

Divertisment Eveniment

Timp de 3 zile, clujenii vor avea șansa să aleagă cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi la Târgul de Crăciun „Spirit of Christmas Fair” ce se va desfășura în clădirea Casino din Parcul Central din Cluj-Napoca în perioada 13-15 decembrie.

1509915_10202710458105019_1793376649_n

În cadrul acestui târg vor fi expuse produse cât mai diverse, începând de la dulciuri sau jucării pentru copii până la accesorii, lumânări, cărți, vin, decorațiuni pentru interior, bijuterii, expoziție de tablouri, produse tradiționale si CD-uri cu cele mai frumoase colinde.

Am reunit expozanți din toată lumea, astfel încât vizitatorii să aibă o varietate cât mai mare de produse. Din păcate spațiul ne permite să amenajam doar 20 de standuri, au mai fost doritori, dar spațiul e la capacitatea sa maximă!

afirmă account-managerul firmei organizatoare, doamna Iulia Chioran.

Avem un centru de donații pentru copii care au deficiențe neuro-motorii, de la grădinița Malteza. Fiecare voluntar poate dona cât îl lasă inima. De asemena, în fiecare seară vom organiza concerte cu colinde de Craciun, va veni și Moș Crăciun cu sacul plin de cadouri pentru toți micuții.

susține unul dintre organizatorii târgului, doamna Zsuzsa Daniela. Vizitatorii sunt și ei încântați de multitudinea de produse găsite pe rafturile standurilor.

E un eveniment foarte frumos, foarte multe produse interesante, dar abia așteptam să vină Moșul.

afirmă unul dintre vizitatori.

Fiind la a doua ediție, târgul „Spirit of Christmas Fair” a înregistrat o îmbunătățire față de ediția trecută. Spre seară, vizitatorii au fost serviți cu vin fiert și ciocolata caldă.

– Ana-Maria Bivol

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts