Târgul de covoare Carpeta vine cu 2 colecții noi

Din oraş Eveniment

Clujenii au putut vizita, astăzi, expoziția de covoare Carpeta de la intrarea în incinta Iulius Mall.

Noutățile pe care le aduce această ediție sunt colecțiile “Antic”, care se potrivesc bine la interioare rustice sau antice și colecțiile “Shaggy” – combinații roz, pentru dormitoare și camere de copii. Târgul oferă clujenilor posibilitatea achiziționarii unui covor cu până la 30% discount față de prețul din magazin.

Cel mai mic preț pe m2 este de 59,96 lei, iar cel mai mare, dar și pentru cel mai de calitate covor este de 436,50 lei.

“Datorită acestor târguri s-a observat atât creșterea vânzărilor, cât și fidelizarea clienților. După numai un an de la deschidere am avut o creștere de 50% în perioada noiembrie-decembrie 2009, când e boom-ul vânzărilor”, a precizat Timuș Ilona, Asistent Director “Basarabia Grup” și responsabil de showroom-urile din țară.

Cea de-a 6-a ediție a târgului expozițional cu vânzare de covoare va sta la dispoziția clujenilor până în 2 mai.

Carpeta și-a deschis primul sediu din Cluj pe 28 iulie 2008 în Supermarketul Real. În luna mai, firma își propune să deschidă alte 10 puncte de lucru în țară, pe lângă cele 5 deja existente, din Iași, Sibiu, Cluj-Napoca, Alba-Iulia și București. Carpeta va mai organiza un târg de covoare în lunile septembrie-octombrie, și de asemenea, planifică să mai deschidă un al doilea punct de lucru în Cluj.

__________

Aparaschivei Andreea Monica

Alexandru Irina Eliza

Foto: Mihaela Crețu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts