Târg de turism montan şi aventură la Cluj-Napoca

Din oraş UBB Radio

Cea de a doua ediţie a Târgului de turism montan, aventură şi sporturi extreme Mocăniţa, şi-a deschis astăzi porţile în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor.

Târgul, desfăşurat de Organizaţia de Studenţilor pentru Turismul Românesc (OST), se adresează în special persoanelor care doresc să îşi petreacă cât mai mult timp în aer liber. Întrebat ce aşteptări are de la acest eveniment, vicepreşedinte OST, Mihai Giurgiu, a declarat: „Aşteptăm să vină public din toate categoriile în special iubitorii de munte şi iubitorii de natură, dar ne direcţionăm şi celor neexperimentaţi în acest domeniu care pot să vină aici care pot să vină aici şi să vadă de unde pot să îşi cumpere echipament montan, de unde pot să îşi cumpere bicicletă în Cluj, cum poate să îşi echipeze bicicleta, cum poate să se echipeze el personal ca să poată face cât mai multe activităţi în aer liber. Până la urmă ăsta este scopul tuturor evenimentelor noastre, să motivăm oamenii să facă turism montan să iasă în natură.”

Evenimentul face parte din Festivalul „Zi-le de Turism – Săptămâna Turistului Clujean”, fiind singurul eveniment de acest gen organizat în Cluj-Napoca.

Teodora – Sorina Coca

Meda – Dora Bruchental

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts