Târg Caritabil organizat de studenţi la FSPAC

Eveniment

Studenţii din anul II de la specializarea Publicitate organizează prima campania caritabilă Spread belief. Help me live”.

În perioada 16-17 aprilie între orele 09.00-17.00 la parterul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării are loc primul târg caritabil organizat de studenţi pentru un copil bolnav de leucemie.

Scopul acestei campanii este acela de a aduna fonduri pentru un transplant de măduvă care este vital petru un băieţel de 8 ani, iar în schimbul fiecărei donaţii se oferă suveniruri hand-made făcute de către colegii băiatului bolnav de leucemie.

„Raul Răzvan Danci este un băieţel de 8 ani din oraşul  Simeria, judeţul Hunedoara, care suferă de leucemie, dar care vrea să râdă, să plângă, să se joace, să cânte…să trăiască”, a declarat iniţiatoarea acestei campanii, Roxana Moldovanu.

Această campanie este organizată la Hunedoara de către învăţătoarea lui Raul, de primăria oraşului Simeria precum şi de preoţii care fac strângere de fonduri în biserici. „Simeria este un oraş micuţ. Este o comunitate care se sprijină, o comunitate unită”,a completat Roxana Moldovan.

Totodată ea a mai afirmat că au vrut să extindă această campanie şi la Cluj. „Vrem să apelăm la empatia studenţilor şi în schimb să le dăruim ceva care sa-i individualizeze pentru donaţia pe care au facut-o petru Raul”.

Acesta este primul eveniment organizat de către studenţii din anul II, specializarea Publicitate, în cadrul cursului de  Event Planning.

________________

Nicoleta Algeorge

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts