Tabere studențești pentru vara 2011

Divertisment Educaţie

Studenții cu rezultate bune la examene vor putea primi, în această vară, tabere gratuite la munte și la mare. Alianța Națională a Organizațiilor Studentești din Romania (ANOSR) anunță că metodologia de acordare a taberelor studentesti de vara este finalizată și până luni, 23 mai ea va fi transmisă către universități. Pe site-ul fiecărei instituții de învățământ, aceasta va apărea până în 1 iunie.

Sejurul celor care se vor înscrie în taberele din vara aceasta va fi de 5 zile, o diferență față de anii trecuți, când erau 7. Un alt element de noutate sunt  diversele training-uri  sau a sesiuni pentru care participanții trebuie să își dedice 18-20 de ore din totalul sejurului.  Antreprenoriat, voluntariat, comunicare, leadership, public speaking, cultura organizatională, activități sanitare, sport, scufundari, alpinism, echitatie sunt câteva din propuneri.

Studenții care provin din medii defavorizate, din centre de plasament, case de copii  sau reprezintă cazuri sociale se pot înscrie și ei, deoarece un procent din totalul taberelor le este adresat lor.

Cererile pentru tabere se pot depune în perioada 2-13 iunie la secretariatele facultăților, iar între 22-24 iunie studenții eligibili se vor prezenta în fața  comisiilor formate la nivelul facultăților pentru a se decide asupra locației dar și perioadei aferente.

Prima serie de tabere va începe în jurul datei de 15 iulie, însă locația nu a fost încă stabilită.

_____________

Andreea Stăicuț

Comments :7

 • Andrea D

  sa speram ca anul asta n-o sa patim ca in 2010 cand taberele au inceput in august…

 • Andrea D

  5 zile de tabara:
  prima zi ajungi obosit dupa un drum lung
  .
  .
  .
  ultima zi la ora 10 trebuie sa predai camera

  ……din ce in ce mai bine….

 • george

  Clar o prostie….deja 2 zile se pierd cu drumul….halal tabara

 • dany

  Rusinea tarii e Funeriu !!! 2 zile din tabara le ai automat pierdute, e o mare prostie dar in momentul de fata nimic nu tre sa ne mai mire in Ro!!! pacat de vremurile de altadata cand mergeai cu drag, acu mergi in tabara si nici bn nu te acomodezi ca tre sa si pleci!!!

 • amy

  Stie cineva cum e faza cu insotitorul la Hotel Iunona-Costinesti???Multumesc!

 • cosmingh

  cine merge in seria 4 si e singur ? 🙂

 • angela

  Dar despre cum sta treaba cu insotitorii la Complexul Turistic DVG Albatros (Costinesti) si la hotelul Regina din Sinaia stie cineva?

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts