Swim in the Digital World – Ziua 3

Divertisment Educaţie

Studenti din cadrul seminarului SWIM in the digital world au participat la o excursie in Sibiu

În cea de-a treia zi a seminarului internațional Swim in the Digital World, studenții europeni au vizitat Sibiul, important centru cultural și economic al Transilvaniei.

După seria de conferințe și seminarii despre media și tehnologia digitală la care au participat, stundenților le-a fost oferit un tur al burgului medieval Hermannstadt (Sibiu), care în anul 2007 a primit statutul de Capitală Culturală Europeană.

În plină desfășurare a celei de-a XVI-a ediţii a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (28 mai-7 iunie 2009), cel mai important festival anual de teatru şi de arte ale spectacolului din România și al treilea ca amploare în lume, aceștia au avut șansa de a asista la pregătirile unor reprezentații de anvergură mondială. Următoarea oprire a fost la muzeul în aer liber “Dumbrava Sibiului”, unde studenții europeni au descoperit civilizația populară tradițională și au putut admira peste 100 de monumente din patrimoniul muzeului.

Excursia la Sibiu a precedat documentarea și dezbaterile asupra studiilor de caz (“Case Study”) programate pentru această săptămână.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts