Super Bingo Metropolis a fost sancţionat de ITM Cluj

Economie

Super Bingo Metropolis a fost sancţionat de ITM Cluj Inspectoratul Teritorial  de Muncă a judeţului Cluj a sancționat firmele care se ocupă la Cluj de organizarea emisiunii TV Super Bingo Metropolis.

Societățiile comerciale S.C PHEONIX GAMES S.R.L si S.C METROPOLIS GRUP S.R.L au primit o amendă maximă de câte 100.000 RON.

Controalele desfășurate în perioada septembrie 2009- februarie 2010 au relevat un număr total de 250 de persoane care lucrau pentru cele două firme, însă în condiții ilegale.

“Rezultatul controlului a condus la concluzia că cele două societăți comerciale nu au încheiat contracte individuale de muncă angajațiilor, care vand bilete de loterie la punctele de lucru din stradă sau din zonele comerciale, anterior începerii activitatii.”, a declarat Directorul Inspectoratului Județean Cluj-Napoca, Emilian Rosca.

Activitățiile comerciale care pot fi desfășurate de persoane fizice neautorizate, sunt cele privitoare la domeniul restrâns al bunurilor proprii și nu la desfășurarea comerțului ca activitate profesională.

Mircescu Claudia

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts