Studenţii voluntari construiesc Fabrica de Zâmbete

UBB UBB Radio

„Fabrica de Zâmbete”, un proiect al Asociaţiei Studenţilor Psihologi din România (ASPR), va fi deschisă oficial mâine, 30 martie, printr-o conferinţă de presă la care vor participa conferențiar dr. Alina Rusu, coordonatorul proiectului, Delia Suceveanu și președintele ASPR, Roxana Cardoş. Deschiderea oficială se va încheia cu o strângerea de fonduri pentru susţinerea proiectului în Barrels Pub.

Studenţii voluntari din Cluj-Napoca organizează vizite în spitale, în perioada aprilie – octombrie, cu scopul de a contribui la buna dezvoltare emoțională și cognitivă a copiilor spitalizaţi și din centrele de plasament. Un obiectiv major al echipei „Fabrica de Zâmbete” este de a construi o cameră de joacă ca anexă a unui spital.

Membrii echipei au fost pregătiți, din luna noiembrie până în prezent, în cadrul mai multor traininguri și ateliere despre inteligenţa emoţională și terapia asistată de animale.

Asociaţia Studeţilor Psihologi din România a fost înfiinţată în 1992 şi are ca scop principal reprezentarea studenţilor de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, promovarea şi susţinerea intereselor academice, culturale și sociale ale acestora.

__________________

Ana Giol

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts