Studenta grav accidentată în America are nevoie de ajutorul nostru

Social
Sursa fotografiei: OSUBB
Sursa fotografiei: OSUBB

Andreea Beatrice Roman, studentă a Facultății de Geografie a Turismului a plecat în vara anului 2014 cu programul Work and Travel în America, loc în care a suferit un accident cu urmări grave. Pentru a veni în ajutorul Andreei, Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai va organiza în data de 19 aprilie 2016, începând cu ora 19:00, un concert caritabil cu strângere de fonduri.

Drama Andreei a început în momentul în care, din neatenție, un motociclist a dat peste ea. Au urmat o serie de intervenții costisitoare în America, după care aceasta a fost mutată în România. În perioada cât a stat în America, tânăra a fost internată în două locuri. În primul spital (BB Hospital-Lewes) medicii i-au pus un diagnostic greșit, fapt confirmat de unul dintre cadrele medicale din spitalul Christiana Hospital-Wilmington (cel de-al doilea spital), care a spus ca tragedia putea fi evitată dacă ar fi fost tratată cu atenție.

Prietenii Andreei din America i-au venit în ajutor, la fel și managerii hotelului în care aceasta a lucrat, fiind dipuși să-i facă dreptate.

Sursa fotografiei: OSUBB
Sursa fotografiei: OSUBB

În acest moment, fata se află internată la Polaris Medical, având sechele psihomotorii severe ce necesită un tratament adecvat. Această strângere de fonduri vine ca urmare a faptului că spitalele din America în care studenta a fost internată au costurile de spitalizare ridicate, Andreea fiind datoare cu câteva sute de mii de dolari.

Cei care doresc să o ajute pe Andreea sunt rugați să vină la concert sau să doneze bani în conturile care le sunt puse la dispoziție:

  • EUR : RO95BTRL01304201G63326XX;
  • RON: RO23BTRL01301201G63326XX;
  • USD:  RO41BTRLUSDCRT00G6332601
  • COD SWIFT:  BTRL022.

– Alina Hoștinari / Sursa fotografiilor: OSUBB

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts