Studenții aleg cei mai buni profesori

Educaţie UBB Radio

Gala Profesorului Bologna, eveniment aflat la a patra ediţie, va avea loc anul acesta la Cluj-Napoca, în zilele de 6 și 7 mai 2011.

ANOSR provoacă studenții din toată țara în perioada 11 martie – 4 aprilie să înscrie Marii Profesori care îi inspiră pe site-ul www.profitari.ro . Gala Profesorului Bologna, eveniment marca ANOSR, organizat în acest an de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai.

Înscrierea profesorului trebuie să se bazeze pe câteva calități definitorii: specialist în domeniu, pasionat, un mentor și prieten pentru student, să fie un evaluator corect al activității studenților şi să încurajeze studenții către activități extracurriculare.

Cu fiecare ediție, comunitatea ”Profi Tari” s-a întregit cu oameni care își îndeplinesc cu succes misiunea de educare și formare a noilor generații, reprezentând ei înșiși un model pentru acestea. Studenții recunosc acești oameni ca fiind personalități care îi motivează, îi ajută să își depășeasca limitele, să fie mai buni. Un ”Prof Tare” este cel care aduce valoare în dezvoltarea studenților ca persoane și ca profesioniști.

În cadrul Galei va avea loc și un seminar Bologna, care se bucură de participarea unor experți în domeniu, propunându-și sa implice deopotrivă profesorii și studenții, având ca tema centrală învățământul centrat pe student, dar și celelalte valori declarate ale sistemului Bologna.

________

Foto: profitari.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts