Start lansat pentru CFR în Liga Campionilor

Sport UBB Radio

CFR Cluj a câştigat primul meci din grupa E al Ligii Campionilor, contra campionilor elveţieni de la F.C Basel, cu scorul de 2-1.

Echipa antrenată de Sorin Cârţu a început în forţă partida şi după numai nouă minute, Rada a reuşit să deschidă scorul printr-o lovitură de cap. Vişinii nu se retrag ci  îşi continuă asaltul la poarta elveţienilor şi după doar trei minute Traore duce scorul la 2-o. Prima ocazie a celor de la Basel a venit de abia în minutul 35, prin lovitura de cap a lui Sloggel, care-l întinde serios pe Nuno Claro, dar nu-l poate învinge. Portarul vişiniilor nu are, însă,  o reacţie la fel de bună şi la ultimul corner al reprizei când Stocker reduce din handicap cu o lovitură de cap la colţul scurt.

Cea de-a două repriză nu a adus schimbări pe tabela de marcaj, deoarece campionii României s-au apărat exact şi au păstrat avantajul şi cele trei puncte.

În celălalt meci al grupei E, Bayern a trecut de Roma cu scorul de 2-o si se află în fruntea grupei,  fiind urmată de CFR cu acelaşi număr de puncte.

Mihaela Cora

foto:gsp.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts