Stadionul Cluj Arena se transformă în spațiu de evenimente în aer liber. Printre spectacole: seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy

Din oraş UBB Radio

Începând cu data de 12 iunie, Cluj Arena, stadionul unde se desfășoară meciurile echipei Universitatea Cluj, se va transforma în spațiu de evenimente în aer liber. Pe Cluj Arena se vor organiza seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy, care vor respecta toate măsurile impuse de starea de alertă, menționează agenția de evenimente Spotlights pe site-ul oficial.

Agenția de evenimente Spotlights în colaborare cu Consiliul Județean Cluj vor oferi clujenilor posibilitatea să participe la activitățile preferate și vor transforma temporar stadionului Cluj Arena într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze evenimente de toate tipurile în condițiile impuse de starea de alertă, deoarece siguranța participanților este importantă. Prin urmare, o parte a tribunelor va fi rezervată publicului, iar cei 500 de participanți (numărul maxim admis) vor fi așezați pe scaune la o distanță de 2 metri, vor purta obligatoriu mască de protecție pe toată durata evenimentelor, iar la intrare se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale. Mai mult, perimetrul destinat publicului se va dezinfecta înainte și după fiecare eveniment, anunță organizatorii.

După cum reiese din postările de pe pagina de Facebook Spotlights, primele evenimente live de pe Cluj Arena vor fi destinate artiștilor clujeni: Trupa Grimus și umoriștii Nicu Bendea, Unguru` Bulan, Sasha și Costi. Aceștia s-au bucurat mult la vestea că se vor putea întoarce pe scenă, având în vedere situația actuală a pandemiei de COVID-19. Nicu Bendea a declarat pentru Clujul Cultural că se bucură nespus că se va întâlni cu publicul după o pauză de 3 luni, pe Cluj Arena:

„În primul rând mă bucur pentru întâlnirea cu publicul după o pauză de trei luni! S-au adunat glumele și cel mai bun mod de a vi le prezenta e pe scenă! Și nu oriunde, ci pe Cluj Arena unde au fost mari artiști precum Scorpions, Armin Van Buuren sau Grigore Leșe! În al doilea rând vă invit să participați la acest unic eveniment pentru a fi părtași la un spectacol care ne va descătușa de tensiunile acumulate în această perioadă!”

De asemenea, membrii trupei Grimus au afirmat pentru aceeași publicație că abia așteaptă să fie din nou alături de public:

„Am trecut prin multe împreună de când nu ne-am văzut. De abia așteptăm să fim și offline alături de voi.”

Seria de spectacole de pe Cluj Arena va debuta vineri, 12 iunie, de la ora 20:30 cu o seară de cinema în aer liber, unde cinefilii sunt așteptați la unul dintre cele mai îndrăgite filme: Bohemain Rhapsody, care prezintă biografic trupa Queen. După 33 de ani de la concertul istoric de pe stadionul Wembley, fanii au ocazia unică de a trăi muzica formației Queen ca și cum ar fi în concert, la vizionarea filmului, care va rula pe un ecran led de mari dimensiuni, se arată pe site-ul oficial Spotlights.

Seria de evenimente va continua sâmbătă ,13 iunie, de la ora 19:30, cu concertul live al trupei Grimus. Trupă cu 14 ani la activ pe scena rock-ului alternativ românesc, 4 albume pline de culoare și nenumărate experiențe unice la fiecare concert. În deschidere va fi proiectat un concert digital.

În ultima zi, duminică, pe Cluj Arena va fi seară de stand-up comedy. Iubitorii de stand-up sunt așteptați de la ora 20:30 la un show de senzație pregătit de comedianții Nicu Bendea, Unguru` Bulan, Sașa și Costi.

Sursa: Facebook Cluj Arena, Facebook Spotlights

Cătălina Hui

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts