Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca a primit certificatul de calitate ISO:9001

UBB Radio

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca a primit certificatul de calitate ISO:9001 Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, instituţie medicală aflată în administrarea Consiliului Judeţean Cluj,  a primit certificatul de calitate ISO:9001.

„Acordarea certificatelor de calitate ISO:9001 pentru Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca vine ca o recunoaştere obiectivă a calităţii deosebite a serviciilor pe care această unitate medicală aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean le oferă. Sprijinirea activităţii medicale din judeţul Cluj a reprezentat şi va reprezenta în continuare o preocupare constantă a actualei conduceri a Consiliului Judeţean Cluj, o dovadă în acest sens reprezentând-o alocările semnificative de fonduri din partea administraţiei judeţene. Astfel, doar în anii 2008 şi 2009 Consiliul Judeţean Cluj a alocat Spitalului Clinic de Recuperare 2.310.000 lei în vederea reabilitării şi modernizării infrastructurii” a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca a primit certificatul de calitate ISO:9001

Spitalulul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca beneficiază de aproape 6 milioane de lei, din care 85% sunt finațare nerambursabilă de la Fondul European de Dezvoltare Regională, pentru reabilitarea și modernizarea ambulatoriului corp F – Hidroterapie. Obiectivul proiectului este acela de a dezvolta un sistem de prevenire și tratament modern, performant, accesibil tuturor categoriilor de persoane afectate. Proiectul va fi finalizat în februarie 2011.

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca este singurul din Transilvania cu profil de recuperare.

Mara Rusu

Foto: Consiliul Județean Cluj

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts