Spiridușii lui Moș Crăciun la FSPAC

Educaţie UBB

DSC_0487Anul acesta, Shoebox a ajuns la ediția cu numărul 4 și a adunat și acum studenți și profesori care au ajutat la împachetarea cadourilor pentru copiii nevoiași.

Fiecare dintre participanți, au contribuit cu haine, dulciuri și jucării care au fost împachetate cu grijă în cutii cât mai colorate. Cele peste o sută de cadouri  strânse își vor face loc de Crăciun sub bradul copiilor nevoiași care vor vedea că Moș Crăciun există.

Pe lângă împachetarea cadourilor, spiridușii Moșului au împodobit bradul și au cântat colinde în jurul lui. Profesorii, dar și studenții din diferite departamente ale facultății s-au întrecut în colinde cât mai frumoase. Astfel corul profesorilor Fspac, studenții de la administrație publică, clubul Alpin, dar și mulți alți invitați au intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă și au creat o atmosferă caldă presărată cu mici glume.

Ajutoarele moșului au finalizat cu bine misiunea încredințată lor, iar cadourile așteaptă nerăbdătoare să bucure sufletul unor copii care încă îl așteaptă pe Moș Crăciun.

DSC_0356

_XwFNJbqn-mfDJv53HBkDK9nKM8BdLkkpCTQxTGlrW4,3CgCtjzoTZhSUx3TMU3g2Qx8ok69Qn4QhrBqqO-IWrE CXCiu8x43yCnuE3oqERcOMaH3FRAdqR-SBaYUJIXTlM,d9LPisv8ngzMBSDwm84pXBGaTfRPYW_WOUs-SOdkfh4DSC_0394– Laura Ciopată / Sursa fotografiilor: Mădălina Gorschi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts