Sociolgul Vasile Dâncu primeşte titlul de Profesor Honoris Causa

Cultură Educaţie

Vasile Dâncu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţie Publică în Guvernul Cioloş , va fi desemnat în această săptămână cu titlul de Profesor Honoris Causa în cadrul decernării care va avea loc sâmbătă la ora 12:00 în clădirea centrală a Universităţii Babeş-Bolyai.

În urma propunerii venite din partea reprezentanţiilor Facultăţii de Ştiinţe Politice Administrative şi ale Comunicării, sociologul va primi acest titlul, iar Ioan Hosu, directorul departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate va modera întreg discursul de decernare.

Profesorul universitar, Vasile Dâncu a contribuit la înfiinţarea a două facultăţi din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai în anul 1996: Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială şi Facultatea de Ştiinţe Politice Administrative şi ale Comunicării. De asemnea este directorul unei reviste de cultură şi gândire strategică intitulată Sinteza, iar în 10 noiembrie a primit o nouă distincţie: Crucea de Merit în rang de cavaler al Ordiunului de Merit al Republicii Federale Germania.

Larisa Bîldea / Sursa fotografiei: www.gandul.info

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts