Simona Halep și Monica Niculescu, calificate în turul 3 la Miami Open

Sport

După un meci greu cu o durată de peste două ore împotriva tinerei jucătoare din Franța, Oceane Dodin (locul 98 WTA), Halep a reușit calificarea în turul 3  al turneului cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5. Monica Niculescu a reușit și ea calificarea după ce a trecut de Magdalena Rybarikova (locul 18 WTA) în doar două seturi, 6-3, 6-3.

Cu toate că nimeni nu se aștepta, Halep a avut parte de un meci foarte greu împotriva franțuzoaicei Dodin. Primul set a fost unul dezastruos pentru Halep, fiind câștigat de Dodin, cu toate că aceasta a făcut nu mai puțin de 8 duble greșeli la serviciu. A fost un meci foarte tensionat pentru româncă, în al patrulea game al meciului ea a aruncat cu racheta în pământ și a fost amendată de către organizatori cu suma de 2.500 de dolari. În următoarele seturi Halep a acuzat probleme la omoplatul drept și a avut nevoie de intervenția medicilor.

În al doilea set Halep a reușit să facă mai puține greșeli decât adversara sa și să îl câștige, urmând ca în setul decisiv să își ridice nivelul jocului și să revină de la scorul de 1-3.

Pentru Halep urmează un meci împotriva polonezei Agnieszka Radwanska, care ocupă locul 32 în clasamentul WTA, fiind al unsprezecelea meci dintre cele două, iar până acum scorul întâlnirilor directe este egal de 5-5.

Monica Niculescu a jucat foarte bine împotriva Rybarikovei, reușind să își piardă doar de două ori serviciul și să câștige meciul în minimul de seturi cu scorul de 6-3, 6-3.

– Andrei Căpitanu / Sursa fotografiei: DigiSport

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts