Simona Halep, calificare cu emoții în optimile Indian Wells

Sport

Simona Halep (locul 1 WTA) a avut parte de un meci greu în turul al treilea la Indian Wells, dar a reușit să se califice în optimile competiției, eliminând-o pe tânăra jucătoare Caroline Dolehide (locul 165 WTA) cu scorul de 1-6, 7-6(3), 6-2.

După ce americanca aflată pe locul 165 WTA a reușit să câștige primul set cu un scor categoric de 6-1, Halep a echilibrat jocul în setul secund, reușind să-l și câștige în tie-break. În setul decisiv Dolehide nu a mai arătat același joc agresiv ca și în debutul partidei, Halep având ocazia să conducă jocul și să arăte ce poate un lider WTA.

“Am un respect ridicat pentru ce a făcut adversara mea. Am avut probleme în setul doi, dar tot atunci mi-am dat seama că am o șansă bună să câștig meciul. M-am deplasat foarte bine și asta m-a ajutat să câștig acest meci dificil. Publicul de aici e extraordinar.” a declarat Simona Halep la finalul meciului.

În faza următoare a competiției Halep o va întâlni pe Qiang Wang (locul 55 WTA), care a reușit să treacă de Kristina Mladenovic, scor 6-1, 6-2.

– Andrei Căpitanu / Sursa fotografiei: https://bnpparibasopen.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts