Seară de film gratis dedicată studenților clujeni la Cinema Mărăști

Cultură Din oraş

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică Cluj Napoca pregătește, pentru a doua oară în acest an, o seară de film. Intrarea este liberă, astfel că toți studenții sunt invitați să li se alăture pe 9 mai, începând cu ora 20:00. Seara de film se va organiza la Cinema Mărăști de pe strada Aurel Vlaicu, nr. 3 din Cluj-Napoca (în spatele stației Arte Plastice).

În fiecare semestru se organizează un asfel de eveniment, în care toți studenții, indiferent de facultate, pot veni să vadă trei filme gratis.

„ Este un eveniment dedicat tuturor studenților, care adoră să petreacă timpul în cinema și să vizioneze cât mai multe filme De aceea, noi, OSUT Cluj-Napoca oferim acest lucru GRATUIT tuturor , printr-un eveniment bianual, denumit Cinema Mărăști. Filmele care ne vor încânta în primăvara aceasta sunt: The Prestige, Ave Ventura și Fight Club. Vă așteptăm!ne-a spus Simina Popescu, Secretar General  în cadrul OSUT.

Începând cu ora 20:00, va rula filmul The Prestige. Regizat de Christopher Nolan cu scenariul adaptat după romanul scriitorului Christopher Priest din 1995,câștigând Premiul Word Fantasy pentru cartea sa de fantezie.

Acesta va fi urmat la ora 22:20 de comedia Ace Ventura, regizat de Tom Shadyac și avându-l în rolul principal pe carismaticul, Jim Carrey.

Deasemenea poți urmări și filmul Fight Club, de la ora 01:00. Acesta este o ecranizare a romaului omonim de Chuck Palahniuk. În anii ’90 a fost votat în Top 10 filme, primind numeroase nominalizări pentru coloana sonoră.

Evenimentul se desfășoară în cadrul Festivalului Universității Tehnice, care are loc anual. Anul acesta având loc între 4 și 28 mai.

– Gheorghița Boriceanu / Sursa fotografiei: pagina oficială de Facebook

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts