Se ridică mașinile!

Administraţie Din oraş

Aproximativ 5 mașini au fost ridicate, astăzi, de pe străzile Aurel Suciu și G-ral Traian Moşoiu din Cluj-Napoca.  Majoritatea erau parcate în fața sediului  Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, unde marcajul rutier cu linie continuă nu permite parcarea autoturismelor pe marginea drumului. Este pentru prima dată, în ultimii trei ani, când mașinile sunt ridicate din această zonă.

Agentul de poliție Barbos Ovidiu , care a supervizat acțiunea de astăzi, a trebuit să răspundă plângerilor celor ale căror mașini au fost ridicate în timpul acțiunii. Aceștia susțineau că nu există nici un indicator care să anunțe că se vor ridica mașinile, dar agentul de poliție le-a răspuns că mașinile sunt parcate pe carosabil și deși nu sunt amenajate suficiente locuri de parcare în zonă, parcările ilegale nu pot fi trecute cu vederea.

Reprezentanții Poliției comunitare ne-au declarat că nu a fost depusă nici o sesizare pentru ridicarea acestor mașini, și că este doar o acțiune de rutină.

Proprietarii care au parcat neregulamentar  își pot recupera mașinile de la sediul central al RADP, strada Meșterul Manole, în urma achitarii unei taxe de  415,40 lei. Dacă mașina nu e ridicată în 24 de ore, taxa crește cu 43,40 lei pe zi.

[imagebrowser id=79]

__________

Bianca Lăscoi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts