Se-nfruntă primul şi ultimul … loc

Sport UBB Radio

Formaţia CFR Cluj va întâlni pe teren propriu, sâmbătă, echipa Unirea Alba Iulia, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 29 a Ligii I.

În aşteptarea meciului, tehnicianul clujenilor Andrea Mandorlini a subliniat importanţa acestei întâlniri. Acesta susţine că jucătorii trebuie să dea dovadă de concentrare, chiar dacă sâmbătă vor înfrunta ultima clasată, cu atât mai mult cu cât în lotul celor din Alba se regăsesc şi o serie de fotbalişti împrumutaţi de la CFR, care vor dori să demonstreze că au valoare necesară pentru a se întorce în Gruia. Mandorlini a mai spus că în opinia sa, din cele şase etape rămase până la sfârşitul campionatului, pentru feroviariii clujeni următoarele două sunt determinante în a decide dacă CFR-ul va câştiga sau nu titlul.

Deşi o parte a defensivei este suspendată, pentru confuntarea cu Alba Iulia, antrenorul formaţiei din Gruia, nu este îngrijorat deoarece, consideră că toţi fundaşii pe care îi are la dispoziţie au destulă experienţă şi valoare.

În ceea ce-l priveşte pe Nuno Claro, eliminat destul de uşor în meciul trecut cu FC Timişoara, după cum declar tot Mandorlini, locul portughezului în poarta CFR-ului va fi ocupat de Eduard Stăncioiu care are oportunitatea de-a demonstra că este suficient de bine pregătit pentru a juca.

Nuno Claro la rândul său a declarat că deoarece echipa sa este lider, presiunea care se răsfânge asupra jucătorilor este la fel, la fiecare meci, şi că deşi oficialii clubului din Gruia au anunţat o primă de 65.000 euro pentru fiecare fotbalist în cazul realizării eventului, aceştia din urmă se gândesc în primul rând la victorii şi apoi la bani. Despre prestaţia colegului său, Cadu, care i-a luat locul în poartă în partida cu Timişoara, Nuno, spune că deşi e dificil să aperi în asemenea momente, căpitanul clujenilor a făcut-o cum a putu mai bine.

Referitor la rezultatul întâlnirii dintre Steaua Bucureşti şi FC  Timişoara, din cadrul aceleiaşi etape cu numărul 29, tehnicianul echipei clujene, este de părere că pentru formaţia sa cel mai bine ar prinde un egal.

Tot  Mandorlini mai susţine că nu ar trebui aduşi arbitri din afară, ci forurile de specialitate ar trebui să-i promoveze pe cei români, chiar dacă  CFR-ul a terminat ultimele trei partide în 10 oameni.

___________

Cristina Salvan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts