Santa Szabolcs va juca pentru ”U” Mobitelco

Sport UBB Radio

Santa Szabolcs, fostul jucător al echipei BC Mureș a fost transferat la “U” Mobitelco. Acesta a semnat un contract pentru trei sezoane cu echipa clujeană și va activa atât în lotul mare al echipei cât și în divizia B.

Santa Szabolcs, fostul jucător al echipei BC Mureș a fost transferat la ”U” Mobitelco. Acesta a semnat un contract pentru trei sezoane cu echipa clujeană și va activa atât în lotul mare al echipei cât și în divizia BPivotul a fost remarcat de conducerea Universității pe parcursul evoluției sale chiar în meciurile directe cu “studenții”. La numai 21 de ani Santa și-a început cariera de baschetbalist în urmă cu doi ani și va evolua cu dublă legitimare pentru “U” Mobitelco din sezonul următor.

” Santa a fost o ocazie foarte bună pentru noi și e păcat să o ratăm. L-am observat la meciul împotriva noastră, când a reușit să marcheze 6 puncte în cele 10 minute jucate. Este un jucător tânăr cu mult potențial și cred că prin muncă va putea ajunge unul dintre cei mai buni pivoți din România”, a declarat pentru UBB Radio, Mircea Cristescu, președintele executiv al echipei “U” Mobitelco.

Bugetul cu care se confruntă în acest moment, conducerea “U” Mobitelco nu își poate permite să achiziționeze jucătorii doriți, a explicat Mircea Cristescu.

Alina Solovăstru

Foto: Thomas Câmpean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts