Delahoya revine la Cluj-Napoca

Cultură Din oraş

Cea de-a 13-a ediție a Festivalului Delahoya se va desfășura la Cluj, în perioada 22-24 mai.

: Cea de-a 13-a ediție a Festivalului Delahoya se va desfășura la Cluj, în perioada 22-24 maiEvenimentul se va desfășura la Polus Center. Aici vor fi organizate demonstraţii de Djing, Producing, Hair-Styling, Fashion şi Foto. În primele 2 seri va fi amenajat un cort, unde vor mixa mai mulţi DJ de renume, iar clujenii vor putea viziona pentru prima oară proiecţii pe pânză de apă suspendată.

“E vorba în primul rând de cel mai vechi festival de muzică electronică din țară. Demonstrațiile se vor desfășura începând cu ora 15:00 până la ora 21:00, vineri, sâmbătă și duminică, în fiecare zi existând câte o demonstrație din fiecare element, o demonstrație de 30-40 de minute pe scena din mijlocul food court-ului. Se vor face demonstrații în alternanță. Am invitat specialiști din fiecare domeniu, din partea fiecărui element”, a declarat Horaţiu Dan (foto), organizatorul festivalului.

Festivalul Delahoya a devenit în ultimii ani un eveniment extrem de important pentru scena muzicii electronice naţionale şi internaţionale.

Ana Margareta Pop

Foto: Mădălina Bogdan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts