Salonul Mireselor, un succes la Expo Transilvania

Eveniment UBB Radio

Salonul Mireselor, un succes la Expo TransilvaniaDeschis cu un foc de artificii în cinstea viitorilor miri și mirese, primul târg din acest an de la Expo Transilvania, Salonul Mireselor, a fost un succes din punctul de vedere al numărului vizitatorilor si al varietății ofertelor, conform declarațiilor organizatorilor.

Și cum tendința pentru nunțile din 2010 este una nonconformistă, cei 115 de expozanți din întreaga ţară au venit cu propuneri îndrăznețe. De la rochii de mireasă multicolore, la baruri de gheață și mașini de epocă, vizitatorii au avut ce admira. Totodată, torturile de doi metri și fântânile de ciocolată au impresionat pofticioșii.

În ceea ce privește accesoriile atât de importante pentru mirese, cele mai căutate au fost pietrele Swarovski bej, asortate la rochiile de aceeași culoare. Totuși, albul rămâne simbolul eleganței și al purității, așadar cele mai probate rochii au fost cele albe.

Nu doar firmele de aranjamente florale, casele de modă sau cofetarii au expus în cadrul târgului. Un cvartet de coarde a întreținut o atmosferă aristocrată, iar la polul opus muzica lautarească a înveselit vizitatorii.

Pe parcursul celor 4 zile de expoziție, în cadrul târgului s-au organizat prezentări de modă, spectacole de tradiții populare, demonstrații de dansuri de societate și concursuri cu premii pentru viitorii miri și mirese.

Întrucât numărul vizitatorilor a depășit așteptările, organizatorii au luat în considerare și posibilitatea unui alt târg în 2010.

Oana Moisil

Foto: Duță Ovidiu Ionel

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts