Salonul Mireselor 2010

Social UBB Radio

Salonul Mireselor 2010Salonul Mireselor, cel mai important eveniment expoziţional de profil din zona central – nord-vestică a ţării, și-a deschis astăzi porțile la EXPO Transilvania. Târgul se desfășoară în perioada 28-31 ianuarie, iar viitoarele mirese ale acestui an sunt așteptate să-și găsească rochia de mireasă de vis.

Actuala ediție reunește 115 expozanți provenind din 13 localităţi din întreaga ţară: Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bistriţa, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Gherla, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Târgu Mureş, Turda. Pe parcursul celor 4 zile de târg, publicul vizitator este întâmpinat cu o serie de manifestări atractive, special pregătite de organizatori și anume: Spectacol de tradiţii populare “Nunta la români”, Wedding Music cvartet de coarde, Demonstraţii de coafură, machiaj și manichiură, Dansuri populare tradiţionale din Transilvania – Ansamblul Mărţişorul, Foc de artificii, Spectacol de muzică populară, prezentare de modă: rochii pentru mirese, Show Floristic, etc.

Viitorii miri pot găsi la Salonul Mireselor tot ceea  ce au nevoie pentru organizarea unei  nunți de vis.

De asemenea toți cei care fac dovada că se căsătoresc în acest an  vor avea ocazia să participe la concursul “Mirii Anului 2010”, iar vizitatorii au șansa de a câștiga premii la concursul “Premiile Vizitatorilor”.

Ulici Diana Maria

Zamisnicu Raluca Gina

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts